3 thoughts on “Cum stați cu antrenamentul, domnilor?

  1. Marian 03.04.2017 / 20:39

    Chiar iti pare ca astia au facut altceva toata viata lor ? Mie , ca sa fiu sincer cu dumneata , chiar nu-mi pare ! Daca poti lua legatura cu aia de-au postat videoclipul { este o gluma indemnul in mod evident deci , nu te supara } , ia intreaba-i , cam cum si-au castigat painea cea d e toate zilele la viata lor saltimbancii aia , iar dupa aia…mai vorbim . . Respect .

  2. Lotus 03.04.2017 / 23:42

    Păi și care-i problema? Fiecare cu hobby-ul lui. Ce, e interzis să ai pasiuni? Trebuie să lucrezi de dimineața până seara? 🙂

  3. Marian 04.04.2017 / 20:53

    Ma-ndoesc ca , dupa o zi de munca fie la camp , fie la plansheta sau chiar la stapan { oricum s-ar numi acesta , patron de stat sau patron privat } mai ai resursele necesare pentru astfel d e hobby-uri mai ales daca …mai ai si niscai copii …o nevasta …o soacra , eventual doresti sa-ti mai adaugi la cultura deja existenta si alceva …..asta ca s a nu mai imi amintesc de plata unor utiitati pentru care trebuie bani pe care trebuie s a muncesti pentru a-i obtine….si uite asa se formeaza un fel de chaim reaction . Si pe bune acum , aia chiar ti-au parut a fi oameni care , lucreaza pe undeva pe la stapan pentru painea cea d e toate zilele ? Sa fim seriosi . O seara buna in continuare si…astept si alte postari deoarece , am observat ca multe din ceea ce postezi au ceva interesant in continut unele fiind chiar bune spre foarte bune .

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s