Ce să nu faci de apocalipsă


Apocalipsele nu sunt oricum. Ele vin la pachet cu o serie de instrucțiuni. În caz că nu le cunoașteți, ni le spune Fire pe blogul lui Cudi și Ketherius:

sfaturi de apocalipsa

Deci vă dați seama, dacă o să beți, mâncați sau dormiți în timpul apocalipsei, veți avea probleme (boli) după. Ce mai contează că, probabil, apocalipsa vă va trimite taman în lumea de dincolo, prin definiție? Important e să vă trimită sănătoși. Asta-mi amintește de sterilizarea acelor și seringilor cu care se fac injecții letale. Să nu cumva să-l contaminezi pe nefericitul condamnat cu vreo boală.

PS: În comentarii era vorba de o eclipsă. Dar ce mi-e eclipsa, ce mi-e apocalipsa, mai ales când mă cheamă Fire! 🙂

21 thoughts on “Ce să nu faci de apocalipsă

 1. Marian 22.08.2017 / 03:32

  Cum doamna , adica americanii…canadienii sant atat de prosti incat chiar cred in chestia asta ? Pai…asemena credinta aveau oamenii in urma cu…cateva sute de ani nu in plin mileniu III ! Chiar daca-i vorba de-o eclips totala de Soare { baftosii dracului } vreti sa spuneti ca aia din USA sau Canada s-au asezat pe coate si pe genunchi inaltand rugaciuni catre nu stiu cine ? Dupa cate stiu eu , aia-s cu mult mai avansati decat noi romanii , la capitolul stiinta si-atunci , chiar nu-i pot intelege . Las’ la o parte faptul ca Ioan , atunci cand a avut revelatia despre finalul omenirii ” era in duhul ” { doar el poate sa explice celor interesati ce-o insemna asta } insa ,eu parca am citit pe ” undeva ” raspunsul pe care l-a dat …” cineva ” la o intrebare pe aceasta tema : “- Cand va veni sfarsitul ? Asta , Fiul n-o stie ci numai Tatal Sau care este in ceruri . Rugati-va ca aceasta sa nu fie noaptea sau in zi de sabat ” . Ioan ” a vazut ” ceea ce se va intampla ATUNCI insa , de aici si pana la asocia o eclipsa adica , ceva obisnuit chiar daca se-ntampla la cateva zeci de ani o data , c-o…apocalipsa , este totusi cale lunga chiar si pentru americani .

 2. Iosif 22.08.2017 / 08:51

  Erata *iarna,nu no^ptea..;

 3. Iosif 22.08.2017 / 10:41

  …”noapte”

 4. Marian 22.08.2017 / 12:33

  @Iosif ai dreptate , recunosc spasit . Graba….

 5. Iosif 22.08.2017 / 13:28

  Suntem oameni Mariane. Cât despre ce înseamna a fi în “Duhul” (Spirit Sfânt),aceasta este capacitatea elevata a perceptiei,ratiunii,dincolo de logica omeneasca,o stare de revelatie semiconstienta,asemanatoare cu visul din timpul somnului,prin care creierul este influentat de impulsuri si de frecvente înalte,absolute,imperceptibile,de ratiunea omului adamic,prin care primeste mesaje de la CREATORUL ABSOLUT pentru a fi transmise maselor de oameni create pentru a se bucura de toate însa,,înselate si înrobite de “sarpele cel vechi”,Satan diavolul,Lucifer,raul universal…

 6. Camelia 22.08.2017 / 14:13

  Pe mine eclipsa din ’99 m-a prins la restaurant, beam şi mâncam, au trecut atâţia ani de atunci, sunt binemersi, până la apocalipsă mă bucur de viaţă, că’s vie, una peste alta, oricum noaptea, a se citi moartea, începe odată cu viaţa.

 7. Marian 22.08.2017 / 15:00

  @Camelia Gresesti , si-mi pare nespus de rau sa-ti spun asta . Viata nu incepe cu moartea , pentru simplul motiv ca-i atat de efemera si nesigura , pe cand moartea…asta da, este o certitudine . De viata nu-i nevoie sa te bucuri , este suficient s-o traiesti asa cum trebuie .

 8. Marian 22.08.2017 / 15:07

  @Iosif Iosife…chiar nu-ti dai seama ca de-alungul vietii macar atat am invatat si anume ce insemneaza a fi ” in duhul ” ? Si vi la vorba mea : Satan , Lucifer , deja ai pronuntat doua nume ce indica cam, aceeasi persoana . Dumnezeu…poate insemna oricati zei , doi , trei….oricat d e multi . Nu-i totusi doar unul precum incerci matale sa convingi lumea . Respect .

 9. Camelia 22.08.2017 / 15:27

  Marian, moartea începe din prima clipă în care te-ai născut, ia-o ca pe o metaforă. Şi nu ştiu dacă atunci când mori, mori cu totul, aşadar nici moartea, cum o zici tu, nu’i o certitudine. Şi da, viaţa e o bucurie, nu ştiu ce înseamnă să o trăieşti cum trebuie, ştiu doar că ţine doar de trăire, lasă-te purtat. “Trebuie” în sens de se cere, se cade, se cuvine, în sens de nevoinţă, în ce sens “trebuie”? Glumeam acum, nu aştept un răspuns.

 10. Iosif 22.08.2017 / 15:42

  Cred ca te înseli Mariane. Exista în Univers doar doua manifestari (energii) prin care el,Universul este perceput,revelat mintii omului,iar acestea sunt absolute,atemporal combatante,lumina si întunericul,binele si raul,caldura si frigul,+ si – ,din care,prin care si prin care Universul întreg a fost creat,de un DUMNEZEU UNIC,care *ESTE* PRIN SINE ÏNSUSI iar Universul întreg Îi aparine si face ce vrea fara ca vre-o forta pozitiva ori negativa sa-I ceara socoteala. ACESTA ESTE DUMNEZEUL MEU pe cel trinitrar sau multiplu îl las religiosilor si ocultistilor inteligenti,eu fiind mai slab pregatit si total dezinteresat în domeniile respective…
  Sa fiti iubiti si fericiti!

 11. Iosif 22.08.2017 / 15:45

  Mai cerceteaza,poate îti schimbi parerea… 🙂

 12. Lotus 22.08.2017 / 16:11

  Băi, eu recunosc că nu știam că e noaptea sau iarna. 🙂

 13. Lotus 22.08.2017 / 16:16

  @Camelia

  Eu nici nu mai țin minte eclipsa din ’99. Sau faptul c-a fost o eclipsă atunci.

  @Marian

  Tehnic vorbind, ea a zis că moartea începe odată cu viața, nu invers. Ceea ce-i perfect adevărat. Ai la dispoziție o anumită cantitate de timp și ceasul începe să scadă secundele imediat ce te-ai născut. În sens mai profund, viața conține în ea moartea, în sămânță, că nu se poate una fără alta.

 14. Lotus 22.08.2017 / 16:17

  Deci am putea spune că eclipsele încep odată cu nașterea. 😀

 15. Marian 23.08.2017 / 08:59

  @CAMELIA Pai si nu era suficient sa fi citat din Eminescu in loc sa te fi laudat cu faptul c-ai fost la restaurant unde , ai baut si-ai mancat pana n-ai mai putut de frica mortii iminente ?! ? ” Nu credeam sa’nvat a muri … “etc

 16. Marian 23.08.2017 / 09:02

  Lotuse , nu cred , chiar nu cred ca am putea spune asa . O eclipsa are loc o data la niste zeci de ani , o nastere insa… Ai uitat ca la fiecare secunda se mai naste cate un viitor sclav ? Fireste , daca te referi la nasterea din nou 😉 …asta-i alta treaba .

 17. Camelia 23.08.2017 / 13:19

  Marian, comentariul ăla în care zici c-ai înţeles că m-am lăudat cu ce-am făcut şi-am dres de frica morţii cred că e în glumă, nu? Aşa am ales noi, la vremea aia, să sărbătorim eclipsa, neîntâmplător aflându-mă atunci în Bucureşti, că de acolo s-a văzut cel mai bine, oraşu’ era împânzit de turişti, mulţi japonezi.

 18. Marian 23.08.2017 / 15:08

  @CAMELIA Nici nu era cazul sa mai intrebi : fireste ca era la hoha !

 19. Camelia 23.08.2017 / 15:12

  Frate, da ce mă speriaseşi, aproape că mă păcăliseşi cu umoru’ ăsta, bag de seamă că ai berechet, acum mi-eşti mai limpede, când o fi să te mai apuc data viitoare de cuvinte.
  Mişto şi asta cu “oha/hoha”, e expresia mea favorită.

 20. Lotus 23.08.2017 / 18:45

  Glumeam.

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s