Ghicește filmul #2


După succesul răsunător înregistrat de primul articol în care vă ceream să ghiciți numele unui film (Ce contează că n-am avut decât 5 comentarii? A existat, printre comentatori, unul care a ghicit numele filmului? A existat!), astăzi reiau jocul. Așadar, ghiciți numele producției, filmului, serialului, telenovelei, reality show-ului, meciului de fotbal etc din care a fost extrasă următoarea secvență:

12 thoughts on “Ghicește filmul #2

 1. BERETTA M9 19.07.2017 / 09:27

  Lotusica,
  Bine facusi ca precizai ca n-ai fi vreun zmeu, sau alta lighioana mitica si evident nici eu nu mi-am imaginat ca zace in tine vreun criminal in serie,sau macar in paralel,(de amuzament) sac.Serios ,inghetase sangele-n vene,mi-a crescut si tensiunea,tot normalul sanatiatii mele s-a prabusit si cu moralul eram la pamant.LOL.
  Tu ti-ai camuflat sensibilitatea si vulnerabilitatea sub o armura de fier,m-am prins eu, stai linistit, nu intentionez sa ranesc pe nimeni,dar asa am o limba ascutita,sinceritate mea e ucigatoare,asa ne-au crescut bunicii,stii si tu valori ,principii ,sa nu ne lasam calcate in picioare ,bla-bla si daca ne cunoastem valoarea sa murim cu jigodiile de gat!
  Cam depasita educatia din vremurile apuse,acum altele sunt valorile la care se raporteaza cei fara valoare!
  Te-am plictisit suficient,n-am avut intentia asta,dar mai sar calul si cum aratura e pe aproape…….eu sa n-o iau prin balarii?
  Daca da,stii,spam,delete,recycle bin,poc si bum!
  CIAO

 2. BERETTA M9 19.07.2017 / 09:46

  Erata:CA AI CLARIFICAT( in loc de precizai) CUM CA ….

 3. Marian 19.07.2017 / 09:47

  ” Dragalasule ” 😀 😀 😀 cat de prost sa fie cineva incat sa-si piarda timpul privind la asemena elucubratii numite pompos….” filme ” ?! Doar o minte bolnava poate imagina ce-a putut acel scenarist sau regizor sa produca . O chestie : unde dracu s-a mai pomenit ” numar de caine ” , la gatul unui tip imbracat astfel , la ce-i folosea ? Insa ceea ce m-a interesat cu adevarat si-am considerat-o surpriza surprizelor , a fost ceea ce se gasea sub secventa expusa de dumneata si anume , acel concert ” SIlvester Punsch ” din 2003 in care , Andre Rieu si Johann Strauss Orchestra canta alaturi de BOND la Hanovra caci concertul de la Dublin…n-a fost unul chiar stralucit….dinspre partea publicului vreau sa zic . Si drept multumire pentru ca mi-ai oferit aceasta placere , de-a revedea acest absolut magnific concert , iti sugerez sa cauti { nu ma-ndoiesc d e faptul ca sti cum s-o faci si mai ales ca poti asta } si sa urmaresti Festivalul International de Boogie -Woogie de la Laroquebrou din August 2009 . Daca esti atat d e tanar cum cred eu ca esti , nu are cum sa nu-ti placa iar daca totusi nu-ti place….asculta-l pe Estas Tonne cantand la chitara : mori si invi in acelasi timp !

 4. BERETTA M9 19.07.2017 / 09:51

  SANATATII,da stiu era si asta varza si gresit.
  Tu vrei totul luna,bec si ceas,doar nu sunt vreo perfecta si nu ca as emite pretentii…..Doar tu faci jocurile.?Pai,nu?Sanctiuni,alea,alea,etc.

 5. Beretta m9 20.07.2017 / 10:21

  Lotusica, dragalasule,
  Se pare ca nr .5 si cel de atunci si cel de acum , iti poarta noroc, sau poate ghinion, ( ma refer la comentarii)ca sa-l citez pe al nostru ca bradu’de la Cotroceni.
  Sper ca nu te- a speriat limbajul meu licentios, asa sunt eu , cand plutesc pe norisori, cand revin la teluricul si banalul cotidian,plictisitor si obositor

  Si organul cu pricina e nitel in dex-ul nostru asa ca….

  A, daca nu percutezi ,nu te-ai dezmeticit si esti in soc si groaza,sa invoc zeii,sa zic niste mantre,aoleu si valeleu.
  Nu vreau sa te am pe constiinta,nu vreau victime si martiri(Marian) repede m-a taxat , mai rau ca cei de la RATB.
  Te-ai prins?
  Fetele bune ajung in rai, cele rele unde vor ele.Fac parte din ultima categorie, ozeita, un angel radios dar tot Scorpie sunt, daca ma iei la bani maruntii.
  Pai ,in incheiere sa ajungem toti zmeisori la un modus vivendi cu noi!
  Eu fac incercari si-mi propun, uneori imi iese alteori ascult rubrica astrologului de serviciu, eu fiind de sacrificiu la post eevident si pefaza doar in reluare!Hiiiiiihaaaaaa!

 6. Beretta m9 20.07.2017 / 10:28

  Scuze, am scris de pe tel.greseli o mie, sanctiuni , stii tu alea, alea.
  A sa fiti zen , iubiti, doriti,o zi exceptionala spre formidabila si mai ales sa aveti o ”noapte furtunoasa’

 7. Marian 20.07.2017 / 14:31

  @BERRETA M9 Nici daca erai mama Omida nu ghiceai mai corect : chiar am fost la un moment dat angajat { cu forme LEGALE 😉 } la RATB astfel incat , faptul ca te-am taxat …al poti pune pe seama deformarii profesionale 😀 😀 😀 si nici de cum al martiriului despre care faceai vorbire 😉 .

 8. BERETTA m9 20.07.2017 / 14:52

  Lotusica ,
  Dragalasule,
  Thanks!
  E veche ,antica, lupta dintre testosteron si estrogen,asa-i?
  Voi vreti sa ne aratati cat sunteti de macho,as parafraza un scriitor ceva de genul,’voi ne vreti in colivie,noi va vrem de jucarie’ .
  Noi suntem asa fragile,angelice,sI parem asa mai neajutorate,avem nevoie de cineva care sa ne protejeze,bine am putea sa ne angajam vreun bate- garduri,pardon bodyguard,dar,nu ne ajuta cu nimic daca corazonul lui e asa un fel de RoboCop .
  Cine castiga?
  TESTOSTERONUL SAU ESTROGENUL?

 9. Beretta m9 20.07.2017 / 15:07

  Baieti,
  Porumbelul meu forever mereu se gainateaza pe sinapse si, uite asa, imi tot vin mie idei de idei care sa va nauceasca. “Misterul este, intotdeauna, mai amagitor decat solutia.”
  O zi faina in continuare, dragalasilor.

 10. Beretta m9 20.07.2017 / 15:08

  Erata n are rost mereu-ul ala dar la mine totu i cu schepsis!

 11. Lotus 20.07.2017 / 22:11

  @Beretta M9

  Ți-am șters comentariul cu organul. Data viitoare te rog să eviți vulgaritățile. De exemplu, în comentariul șters puteai spune „mi se rupe” și era ok.

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s