Vă place dansul la bară?


În lumina ultimelor discuții cu vechi și noi prieteni virtuali, cum ar fi de-un exemplu Cudi, căreia nu-i plac concursurile de frumusețe pentru că – zice ea – ar premia niște calități înnăscute, și de-un alt exemplu Renata, care – rușine să-i fie! – zice „cur” în loc de „fund”, argumentând că pârțurile trase prin primul sunt asemenea unor triluri de Graur (apropo, ca să vedeți coincidență: graurul are denumirea latinească Sturnus vulgaris), vreau să vă pun o întrebare: ce părere aveți de dansurile la bară? Mai mult, ce părere aveți despre concursurile de dansuri la bară?

În mod cert, ele nu premiază strict niște calități înnăscute; acestea sunt secundare. Principalul e multă, foarte multă muncă. În mod destul de cert, ele își trag originea din barurile și cluburile cu program erotic. Sau dacă nu, acolo se practică cel mai des.

Dar să și exemplific, printr-un clip cu Karo Swen:

și unul cu Den Smith:

În afara jocului deranjant de (insuficientă) lumină, un singur reproș am la adresa organizatorilor: faptul că se folosesc două bare în loc de una. Pentru că bara din aceste dansuri este simbolul falusului, iar falusul este, trebuie să fie unul singur, spre deosebire de fete, care pot fi oricâte. 🙂

4 thoughts on “Vă place dansul la bară?

 1. Cudi 20.02.2017 / 23:18

  Sunt indiferentă față de acest sport, artă, ce-o fi. Nu mă uit la dansuri la bară la fel cum nu mă uit la fotbal, la lupte marțiale sau la filme erotice. Fiecare cu preocupările lui.
  Oricum, ești un norocos că iubitele tale îți susțin aprecierile rafinate din sfera erotismului.

 2. Lotus 20.02.2017 / 23:43

  Judecând după faptul că ai zis despre concursurile de frumusețe că sunt aiurea, înțeleg că cele de dansuri la bară, față de care ești indiferentă, se află pe o treaptă mai sus.

 3. windwhisperer 21.02.2017 / 04:18

  Eu i-as zice gimnastica acrobatica.
  Cu multa munca , talent si daruire ajungi la *Cirque du soleil* care-si permit sa fie provocator , iar de lasi inhibitia la usa , nu-s departe de barurile cu dans la bara .
  pentru confirmare :
  https://www.cirquedusoleil.com/zumanity

 4. Lotus 21.02.2017 / 18:37

  Și eu tot spre gimnastică cred că merge, cel puțin ce se vede în clipurile de mai sus. Doar că bara, în loc să fie orizontală, e verticală.

Comentezi?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s